Tennisbaan huren Tilburg

 https://www.sportcentrumalphen.nl/wp-content/uploads/2017/09/Tennis-1170x315.png

Sportcentrum Alphen

Een all-in-sportschool vlak bij Tilburg, Goirle en Gilze – midden in Alphen. Voor iedereen die goed wil zorgen voor zijn lichaam!

Samen met voetbal is tennis de populairste sport van Nederland: honderdduizenden sportievelingen staan wekelijks op de baan om na een drukke werkdag – of lekker in het weekend – een balletje te slaan met hun favoriete tennismaatje. Ook bij Sportcentrum Alphen ben je met je bal en racket aan het juiste adres om in beweging te komen. Dus wil jij een tennisbaan huren in de buurt van Tilburg, Goirle en Gilze, midden in Alphen? Lees dan vooral even verder!

Tennis is een relatief laagdrempelige sport; iedereen kan het leren. Dat maakt een tennisbaan huren vlak bij Tilburg ook zo gezellig: of je nu vijftien bent of vijfenzestig, man of vrouw, en of je nu al jaren fanatiek tennist of je eerste les nog moet nemen, bij ons maken we er samen een feestje van. Plezier vinden we het allerbelangrijkste als het om sporten gaat, en dat gevoel ervaar je alleen als je het naar je zin hebt op de baan!

Naast heel erg leuk is het ook goed voor je om een tennisbaan te huren in de omgeving van Tilburg. Je maakt tijdens het tennissen namelijk je hoofd leeg, en het komt ook je gezondheid ten goede. Dat gezondheidsaspect hangt in de eerste plaats natuurlijk samen met het feit dat je calorieën verbrandt, maar tennis is ook verrassend goed voor je cholesterol, je botten, je been- en armspieren, je fijne en grove motoriek én je oog-handcoördinatie. Bovendien is het een heel geschikte sport om je conditie mee te verbeteren, want het heen en weer rennen over de baan is eigenlijk een verkapte vorm van intervaltraining. En intervaltrainingen zijn fantastisch voor je uithoudingsvermogen!

Je bent bij Sportcentrum Alphen welkom om zowel in teamverband als op eigen initiatief te komen tennissen. In het laatste geval kun je ervoor kiezen om samen met je tegenspeler een eigen baan te huren. Dat kan bij ons het hele jaar door, in de zomer én in de winter, zonder dat je lid hoeft te worden van een tennisvereniging. Het leuke aan het huren van een baan is dat je met iedereen in je omgeving kunt komen tennissen. Kom bijvoorbeeld eens langs met je partner, je beste vriend(in) of je familieleden, neem bij wijze van teambuilding eens wat collega’s mee, of speel een potje met een klant om de zakelijke relatie te versterken. Iedereen is welkom! En na de match drink je natuurlijk gezellig samen een drankje in onze sportkantine.

Hou je van tennis?

Lukt het je niet om op vaste tijden te komen trainen, maar wil je wel blijven oefenen op die backhand? En heb je behoefte aan flexibiliteit en gezelligheid? Kom dan gauw eens bij Sportcentrum Alphen langs om een tennisbaan te huren vlak bij Tilburg. Tennissen wanneer het jou uitkomt, en helemaal op jouw manier – dat is nog eens waar voor je geld!

Bekijk onze lessen Direct inschrijven