Fitness Tilburg

 https://www.sportcentrumalphen.nl/wp-content/uploads/2017/10/Team_SCA_header-1170x315.png

Sportcentrum Alphen

Een all-in-sportschool vlak bij Tilburg, Goirle en Gilze – midden in Alphen. Voor iedereen die goed wil zorgen voor zijn lichaam!

Wil je in shape komen en zoek je daarom een fijne plek voor fitness in de regio Tilburg, Goirle, Gilze en Alphen? Heb je je droomlichaam misschien al bereikt en wil je dat strakke lijf goed blijven onderhouden? Wat je situatie ook is en hoe je er ook uitziet, je hoeft niet verder te zoeken: wij zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar sportieve doelen bij ons kan verwezenlijken. Met een sport die je leuk vindt, en op een manier die bij je past. Want dat vinden we het allerbelangrijkste: dat je plezier hebt in bewegen. Welkom bij Sportcentrum Alphen!

Fitness is rond Tilburg en ver daarbuiten al jaren een van de populairste manieren om in beweging te komen. En dat is niet zo gek, want je kunt er alle kanten mee op. Afvallen, aankomen, sterker worden, vet verbranden: fitness helpt je erbij!

Als je je wilt richten op de ontwikkeling van je spieren en het vergroten van je spiermassa, dan is krachttraining echt iets voor jou. Anders dan veel mensen denken is dat namelijk écht niet alleen voor bodybuilders – krachttraining helpt je ook met vetverbranding. Dus wil je eindelijk die vervelende lovehandles verruilen voor een sixpack? Net zo breed worden als je favoriete acteur? Of wil je juist de kracht in je core en rug vergroten en daarmee ook je houding verbeteren? Met krachttraining pak je al deze doelen heel effectief aan. Als je de juiste machines gebruikt en ook in de gewichtenhoek de juiste technieken toepast, zijn je fitnessdoelen binnen handbereik!

Ook met cardiotraining kun je in korte tijd grootse resultaten behalen. De roeimachine, loopband, spinningfiets en crosstrainer: je vindt ze allemaal in onze sportschool en kunt ze inzetten in jouw work-outroutine. Het verschil tussen cardio- en krachttraining zit hem in het feit dat krachttraining vooral om vetverbranding en de ontwikkeling van je spiermassa gaat, terwijl cardio meer draait om het verbeteren van je conditie en je uithoudingsvermogen.

Als je alleen maar cardiotraining doet, zul je merken dat je spiermassa stabiel blijft – een sixpack zit er dan waarschijnlijk niet in. En als je alleen maar krachttraining doet, ben je waarschijnlijk hartstikke sterk, maar kan vijf minuten hardlopen al te veel voor je zijn. Daarom kiezen veel mensen in bij Sportcentrum Alphen ervoor om kracht- en cardiotraining met elkaar te combineren. Je voelt je immers het lekkerst als je sterk én fit bent.

Bij Sportcentrum Alphen vinden we het belangrijk dat jij je doelen bereikt. Onze fitnessexperts kijken graag met je mee en stellen samen met jou een trainingsschema voor je op dat helemaal aansluit op wat je wilt bereiken. Voor optimale resultaten is het trouwens verstandig om ook je voeding eens goed onder de loep te nemen. Daarvoor kun je een afspraak maken met onze voedingscoach.

Interesse in een plek voor fitness in de buurt van Tilburg?

Kom gerust bij ons langs!

Bekijk onze lessen Direct inschrijven