Bootcamp Tilburg

 https://www.sportcentrumalphen.nl/wp-content/uploads/2017/09/Medewerkster2_Sportend_SCA-1170x315.png

Sportcentrum Alphen

Een all-in-sportschool vlak bij Tilburg, Goirle en Gilze – midden in Alphen. Voor iedereen die goed wil zorgen voor zijn lichaam!

Klaar voor een serieuze én gezellige nieuwe uitdaging op sportgebied? Dan is een bootcamp in de regio Tilburg bij Sportcentrum Alphen jou op het lijf geschreven. Onze bootcamptrainingen bestaan uit een reeks oefeningen die je lichaam sterker maken en natuurlijk ook je conditie flink verbeteren. Samen met een stel andere sportfanaten voer je onder begeleiding van een van onze ervaren trainers de meest uiteenlopende oefeningen uit die passen bij jouw niveau. Snelle sprints, jump squats, push-ups, burpees: schrijf je in voor onze bootcamp en je bent binnen no-time in shape!

Doordat je bij een bootcamp in de regio Tilburg voortdurend wordt begeleid door onze ervaren trainers, vergelijken veel mensen onze bootcamps met personal training. Je wordt immers net zo positief en enthousiast gemotiveerd, en net als personal trainers houden onze bootcamptrainers jouw veiligheid gedurende de work-out goed in de gaten. Heb je bijvoorbeeld een nekblessure? Dan denkt onze trainer met je mee en geeft hij of zij je in plaats van sit-ups een alternatieve oefening. Met als voordeel dat bootcamptrainingen niet alleen een stuk goedkoper, maar ook een stuk gezelliger zijn dan personal training – want je traint niet met z’n tweeën, maar met een hele groep!

Wie al aardig in shape is, of misschien al bootcampervaring heeft, kan ervoor kiezen om op een niveautje hoger te gaan trainen. Voor die deelnemers worden tijdens de training extra zware materialen uit de kast gehaald – denk aan battle ropes, tractor- en autobanden, fitnessballen en kettlebells. Zo zorgen we ervoor dat iedereen iedere bootcamp opnieuw voldoende en op een leuker manier wordt uitgedaagd. Hoe je conditie er ook aan toe is en op welk niveau je ook sport, met een bootcamptraining ga je altijd nét even een stapje verder.

Goed om te weten is dat we bij de bootcamp in de buurt van Tilburg niet alleen rekening houden met deelnemers die méér aan kunnen, maar ook met mensen die misschien nog niet zoveel ervaring hebben. Met andere woorden: we houden de diversiteit van de deelnemers continu in de gaten. Daardoor kan iedereen met onze bootcamps meedoen. Dat vinden we belangrijk, want het gaat ons er vooral om dat je met plezier sport en dat er in de groep een gevoel van saamhorigheid ontstaat. Alleen dán kun je het beste uit jezelf halen – en dat lukt volgens ons alleen als iedereen zich op zijn plek voelt. Dus of je nu jong of oud, vrouw of man, fit of iets minder fit bent, ook jij bent meer dan welkom bij onze bootcamptrainingen!

Heb je zin in een bootcamp in de buurt van Tilburg, Goirle, Gilze, midden in Alphen?

En wil je graag eens proeven van de gezellige sfeer bij onze trainingen? Kom dan gerust eens langs voor een proefles bij Sportcentrum Alphen – we kijken uit naar je komst!

Bekijk onze lessen Direct inschrijven